Mystery voetbalshirt: hoe zit dat?

Het wordt de laatste jaren steeds populairder onder voetballiefhebbers. Het aanschaffen van een mysteryshirt. Maar wat is een mysteryshirt nou eigenlijk? En waar moet je op letten bij de aanschaf van het product?

Wat is een mystery voetbalshirt?

Wat is een mystery voetbalshirt nou eigenlijk? Wanneer je een Mystery box voetbalshirt​ besteld, ontvang jij een mystery box voetbalshirt met daarin een shirt. Je weet vooraf niet wat voor shirt je ontvangt. Het is dus een verrassing wat er in je box zit. Op deze manier is het dus mogelijk om kennis te maken met nieuwe clubs, het is namelijk mogelijk om shirts te ontvangen van over de hele wereld. Het is dus de ideale manier om jouw voetbalbrein nog groter te maken! Je kunt zowel clubshirts als tenues van nationale elftallen ontvangen.

Kans op dubbele shirts

Nu zul je vast denken? Is de kans ook aanwezig dat ik een shirt krijg dat ik helemaal niet wil of die ik al heb? Het antwoord hierop is nee, je kunt zelf namelijk aangeven welk shirt jij absoluut niet wilt ontvangen. Bij het bestellen kun je invullen welke shirts je niet wilt krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een shirt van je rivaal of een shirt dat jij al in bezit hebt!

Het afsluiten van een abonnement

Ben jij nou een groot voorstander van het regelmatig ontvangen van een mystery voetbalshirt? Dan is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. Op deze manier ontvang jij eens per kwartaal een nieuwe mystershirt. Dit abonnement is zowel verkrijgbaar in heren, dames en kindermaten. Daarnaast wordt het na een jaar automatisch stopgezet.

Ik heb toch een shirt ontvangen dat ik absoluut niet wil

Het kan toch gebeuren dat je een shirt ontvangt dat je absoluut niet wil. Bijvoorbeeld wanneer je vergeten bent om je lijst met shirts die je niet wilt ontvangen door te geven of je shirt niet past. Dan is het altijd mogelijk om het shirt te retourneren. Dit kan binnen veertien werkdagen en in de originele staat. Wanneer het verkoopbedrijf je shirt in de originele staat en met labels heeft ontvangen, zul je je geld terugkrijgen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *